Uurtje Feest

(H)eerlijk (on)eerlijk Uurtje Feest op 18 maart

Dat het leven niet eerlijk is, weten we allemaal. Bij Uurtje Feest van 18 maart werd dat nog eens extra duidelijk. Bij binnenkomst kreeg een aantal mensen wel een pepermuntje en de rest niet. En toen tijdens de gezinsviering chocolade werd uitgedeeld, viel het op dat niet elk stuk even groot was. Maar ja, (H)eerlijk (on)eerlijk was dan ook het thema van Uurtje Feest. Ook in de Crealiek verliep niet alles even eerlijk. Met oneerlijke dobbelstenen of een scheve voetbaltafel is het lastig winnen en hoe eerlijk kun jij de kleuren verdelen over je tekening? Er werden opvallend veel gebeden in de bidbox gedaan. Blijkbaar had het thema nogal wat los gemaakt. (H)eerlijk (on)eerlijk zette iedereen in elk geval aan het denken. Het thema geeft nog meer reden om dankbaar te zijn op het moment dat het jou goed gaat. Dat onderstreepte het filmpje van Timzingt. Daarin bezingt zanger Tim dat de wereld maar ongelijk is verdeeld. Maar als hij bedenkt hoe goed hij het zelf heeft, moet hij er eigenlijk niet aan denken dat het leven eerlijk verdeeld zou zijn.

 

Uurtje Feest 

Een laagdrempelige gezinsviering voor iedereen die ergens of nergens in gelooft. Dat is Uurtje Feest. Zo’n 4 maal per jaar organiseert de Werkgroep Uurtje Feest deze gezinsviering, meestal op zondagochtend om 10.00 uur in de Bantsiliek in Bant. Een belangrijk onderdeel van Uurtje Feest is de Crealiek. Tijdens de Crealiek is er tijd voor elkaar. Iedereen kan iets gaan doen, zoals een kaarsje aansteken, iets knutselen, gezamenlijk een spel spelen, een voorbede opschrijven of met elkaar in gesprek. In Uurtje Feest is de voorganger een lid van de werkgroep. Dit geeft een extra laagdrempelig gevoel. Het werkgroeplid vertelt een verhaal, combineert dit met een Bijbelverhaal en trekt de lijn naar nu. We zingen toegankelijke liederen of luisteren naar muziek van een band, live of op YouTube. Uurtje Feest kent geen kerkelijke grenzen. Iedereen is welkom.

Uurtje Feest, afbeelding 1

Bekijk album

Uurtje Feest

Uurtje Feest, afbeelding 2
Uurtje Feest, afbeelding 3
Uurtje Feest, afbeelding 4
Uurtje Feest, afbeelding 5
Uurtje Feest, afbeelding 6
Uurtje Feest, afbeelding 7
Uurtje Feest, afbeelding 8
Uurtje Feest, afbeelding 9
Uurtje Feest, afbeelding 10
Uurtje Feest, afbeelding 11
Uurtje Feest, afbeelding 12
Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 1

Bekijk album

Uurtje Feest maart 2018

Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 2
Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 3
Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 4
Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 5
Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 6
Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 7
Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 8
Uurtje Feest maart 2018, afbeelding 9
Top <h4>bantsiliek.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/huren">Huren</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/concerten">Concerten</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/vergaderen">Vergaderen</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/trouwlocatie">Trouwlocatie</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/rouwcentrum">Rouwcentrum</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/exposities">Exposities</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/verzorging">Verzorging</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/tarieven">Tarieven</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/pkn-gemeente">PKN gemeente</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/protestantse-gemeente-bant">Protestantse Gemeente Bant</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/kerkdiensten">Kerkdiensten</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/kerkelijk-nieuws">Kerkelijk nieuws</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/kerkelijke-agenda">Kerkelijke agenda</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/provider">Provider</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/uurtje-feest">Uurtje Feest</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/stiltecentrum">Stiltecentrum</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/protestantse-kerk-nederland">Protestantse Kerk Nederland</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/mok">MOK</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/activiteiten">Activiteiten</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/kunstexpo">KunstExpo</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/test">Test</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/routebeschrijving">Routebeschrijving</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/vrienden-van-de-bantsiliek">Vrienden van de Bantsiliek</a></li> <li><a href="http://www.bantsiliek.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>