Provider gaat Kerkvliegeren

zondag 8 september 2019

Kerk-vliegeren, dat is uitwaaien op Terschelling en tegelijk met elkaar bezig zijn met geloof en zingeving. Dat gaan we op zaterdag 24 mei doen met de jongeren van Provider uit Bant en Luttelgeest als afsluiting van het seizoen. Na een vroeg vertrek met auto’s en de veerboot, rijden we per fiets naar ET-10, de kerk waar Mathilde de Graaff voorganger is. Mathilde was eerder dominee van gereformeerd Bant. Na aankomst in ET-10 zet Mathilde ons aan het nadenken over wat het geloof voor ons en voor mensen uit de Bijbel betekent. Rond 14.00 uur is het officiële programma afgelopen en fietsen we terug naar West-Terschelling. Daar is nog even tijd om wat winkeltjes te bezoeken en een ijsje te eten en daarna varen we weer naar Harlingen.

Vanuit Bant hebben we al vaker met veel plezier meegedaan aan Kerkvliegeren. Deze dag vormt een blijvende herinnering voor de jongeren én leiding van Provider. Uiteraard zijn er ook kosten verbonden aan dit uitje. We vragen van elk kind een kleine eigen bijdrage en willen voor het resterende bedrag een extra collecte houden op zondag 12 mei. We zullen dan nogmaals wat over Kerkvliegeren vertellen en zullen foto’s laten zien van 3 jaar geleden, toen we er met de vorige Providergroep zijn geweest. We bevelen de collecte van harte bij u aan!

Jeugdouderlingen en leiding Provider


Meer nieuws

Kerkelijke agenda

Top <h4>bantsiliek.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/huren">Huren</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/concerten">Concerten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/vergaderen">Vergaderen</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/trouwlocatie">Trouwlocatie</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/rouwcentrum">Rouwcentrum</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/exposities">Exposities</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/verzorging">Verzorging</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/tarieven">Tarieven</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/pkn-gemeente">PKN gemeente</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/protestantse-gemeente-bant">Protestantse Gemeente Bant</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkdiensten">Kerkdiensten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkelijk-nieuws">Kerkelijk nieuws</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkelijke-agenda">Kerkelijke agenda</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/provider">Provider</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/uurtje-feest">Uurtje Feest</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/stiltecentrum">Stiltecentrum</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/protestantse-kerk-nederland">Protestantse Kerk Nederland</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/mok">MOK</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/activiteiten">Activiteiten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kunstexpo">KunstExpo</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/test">Test</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/routebeschrijving">Routebeschrijving</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/vrienden-van-de-bantsiliek">Vrienden van de Bantsiliek</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>