Bericht over Coronavirus

zaterdag 21 maart 2020

                                                                                       Bant, 18-03-2020 

Beste gemeenteleden,

 

Vorige week hebben wij u geïnformeerd over ons besluit de kerkdienst op 15 maart niet door te laten gaan om verspreiding van het Coronavirus en de gevolgen daarvan zoveel mogelijk te beperken .

 

In een extra kerkenraadsvergadering op 16-03-2020 hebben we besloten alle kerkdiensten en andere kerkelijk activiteiten in ieder geval tot 6 april niet door te laten gaan in navolging van de landeliejke maatregelen.                                                                                                                                                                       

Wel kunt u op onze website iedere week een symbolische (bloem) schikking zien, die hoort bij de betreffende zondag in de veertigdagentijd met daarbij een uitleg, die we anders op het liturgisch centrum hadden laten zien en horen, om met elkaar verbonden te zijn én te blijven.                                                                                                                  

Voor het beluisteren van kerkdiensten kunt u een keuze maken uit onze kerkdiensten van het afgelopen jaar op www.kerkdienstgemist.nl of een t.v. uitzending volgen. 

 

Ook Uurtje Feest op 5 april gaat niet door.

 

Het Stilte centrum blijft wel open.

Wij wijzen u er op bij bezoek van deze plaats de RIVM richtlijnen in acht te nemen.

De aangegeven richtlijnen hebben ook gevolgen voor het bij elkaar op bezoek gaan.   

 

Ga niet op bezoek bij kwetsbare mensen. Je kunt in plaats daarvan gebruik maken van de telefoon of een kaartje sturen. Volg bij andere bezoeken de geldende richtlijnen.  

Wij houden u op hoogte via onze website . Houd deze goed in de gaten en willen u vragen elkaar daar attent op te maken.

 

Wij doen een beroep op u om extra op elkaar te letten in deze bijzondere tijd, zodat we elkaar kunnen helpen en steunen.

 

Bij deze onzekere en zorgelijke tijden heeft ds. Ivo de Jong passende woorden voor onderweg:

Soms roep ik U met grote vragen

moet ik door diepe stilten gaan

ga dan met mij , en wil mij dragen

spreek mij in mijn wezen aan  .

 

Met vriendelijke groet,

Namens de kerkenraad,

Ap van der Linde                   


Meer nieuws

Kerkelijke agenda

Top <h4>bantsiliek.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/huren">Huren</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/concerten">Concerten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/vergaderen">Vergaderen</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/trouwlocatie">Trouwlocatie</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/rouwcentrum">Rouwcentrum</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/exposities">Exposities</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/verzorging">Verzorging</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/tarieven">Tarieven</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/pkn-gemeente">PKN gemeente</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/protestantse-gemeente-bant">Protestantse Gemeente Bant</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkdiensten">Kerkdiensten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkelijk-nieuws">Kerkelijk nieuws</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkelijke-agenda">Kerkelijke agenda</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/provider">Provider</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/uurtje-feest">Uurtje Feest</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/stiltecentrum">Stiltecentrum</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/protestantse-kerk-nederland">Protestantse Kerk Nederland</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/mok">MOK</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/activiteiten">Activiteiten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kunstexpo">KunstExpo</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/test">Test</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/routebeschrijving">Routebeschrijving</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/vrienden-van-de-bantsiliek">Vrienden van de Bantsiliek</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>