Trouwlocatie

Uw huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. Steeds meer mensen kiezen voor een bijzondere trouwlocatie. De Bantsiliek bijvoorbeeld. Dit monumentale gebouw biedt de perfecte setting voor deze onvergetelijke dag in uw leven. Wat is er mooier dan uw entree te maken in de prachtige Kerkzaal als stralend middelpunt tussen familie en vrienden. Trouwen in de Bantsiliek staat garant voor een intieme en sfeervolle ambiance, passend bij ieder huwelijk.

 

De Bantsiliek is een zeer geschikte trouwlocatie in de gemeente Noordoostpolder. Natuurlijk is ook de kerkelijke inzegening in uw eigen stijl mogelijk. De Kerkzaal biedt plaats aan 150 gasten.

 

De loper wordt voor u uitgerold! Geheel in uw eigen stijl, met muziek en bloemen naar uw wens zal uw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis worden. De Bantsiliek is een sfeervolle omgeving voor uw trouwfoto’s, er is voldoende parkeergelegenheid en het is mogelijk dat anderen via het internet de huwelijksvoltrekking mee beluisteren.

 

HUREN

Trouwen, afbeelding 1

Bekijk album

Trouwen

Trouwen, afbeelding 2
Trouwen, afbeelding 3
Top <h4>bantsiliek.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/huren">Huren</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/concerten">Concerten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/vergaderen">Vergaderen</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/trouwlocatie">Trouwlocatie</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/rouwcentrum">Rouwcentrum</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/exposities">Exposities</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/verzorging">Verzorging</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/tarieven">Tarieven</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/pkn-gemeente">PKN gemeente</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/protestantse-gemeente-bant">Protestantse Gemeente Bant</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkdiensten">Kerkdiensten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkelijk-nieuws">Kerkelijk nieuws</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kerkelijke-agenda">Kerkelijke agenda</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/provider">Provider</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/uurtje-feest">Uurtje Feest</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/stiltecentrum">Stiltecentrum</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/protestantse-kerk-nederland">Protestantse Kerk Nederland</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/mok">MOK</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/activiteiten">Activiteiten</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/kunstexpo">KunstExpo</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/test">Test</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/routebeschrijving">Routebeschrijving</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/vrienden-van-de-bantsiliek">Vrienden van de Bantsiliek</a></li> <li><a href="https://www.bantsiliek.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>